Tekniska grupp

Tekniska gruppen består av de mest erfarna och aktiva medlemmarna i FKDS. Tekniska gruppen ansvarar för att undervisning och teknisk utveckling inom KDS karate i Finland sker enligt Sensei Haradas riktlinjer. 

 

Tekniska gruppens medlemmar

Patrik Hautanen

Patrik Hautanen, 5 dan ”Karate är mental och fysisk träning”

Född: 1970

Yrke: Lärare

Har alltid varit intresserad av kampsport och fått möta många olika stilar under årens lopp. Började träna KDS 1986. Träningen ger mig livskvalitet, mental och fysisk träning i en fantastisk atmosfär tillsammans med personligheter från hela världen. Träning, friluftsliv med familj och vänner, jakt, fiske, hundar (har 6 egna) utgör grunden i min ”Carpe Diem”-livsstil.

 Jari Lähdesluoma

Jari Lähdesluoma, 5 dan "Mitt liv går runt Karate"

Född: 1972

Yrke: Sales manager

Jag började träna karate 1988 vid 15 års ålder och har tränat regelbundet ända sedan dess. Jag fick mitt 1st dan 1993. Jag har bott på många olika orter och tränat i flera KDS-klubbar runt om i Finland. Numera tränar jag och är huvudinstruktör vid AKDS-klubben i Vasa (Åbo Akademi i Vasa KDS). Karate är fascinerande eftersom man alltid kan utvecklas och ta träningen till nästa nivå.

Emma Wester

Emma Wester, 3 dan ”Karate ger positiv energi”

Född: 1979

Yrke: Projektkoordinator

Började träna KDS under gymnasietiden då intresset för hästar och hopprytt svalnade. KDS gav mig ny inspiration. Idag har träningen en central roll i mitt liv. Träningen ger positiv energi som gör att jag klarar allt annat i livet. Men det är också ofta i salen som jag ställs inför de mest krävande situationerna. Träningskompisarna blir dessutom år för år allt viktigare.